Responsive Ad Slot

HPC (D) GHQ in thuoitu thar an ruot

Thursday, August 29, 2019

/ Published by Simon L Infimate
CCPur, August 29, 2019, Virthli (ONP): Alan Hmar, Defence Secretary, Hmar People's Convention (Democratic) General Headquarters, Sinlung chun Constitution siemthat dungzuiin Hmar National Workers hai chu Council le Defence Wing ah a hnuoia ang hin thuoitu le an sin chel ding hai pei ruotna an suo.

Government of Hmarram
Hmar People's Convention (Democratic): General Headquarters: Sinlung.
Serve the Nation
General Headquarters: Sinlung


August 29, 2019

As per amendment of the Constitution of the Hmar People's Convention (Democratic); HPC(D) General Headquarters has appointed the following Hmar National Workers as Council and Defence Wings with immediate effect until further notice.

1. Mr J.H Hmar, Director, I & PR.

2. Lieutenant Peka Hmar, Commander, Jiribam.

3. Lieutenant Isaac Hmar @ Sakpu i/c Commander, Town.

4. Lieutenant Elkan Darngawn, Commander, Sinlung Camp & Vangai

5. Lieutenant Maenga, Commander, Hmarram

6. Sergeant Major Samuel Singson (Chaplain)

7. Sergeant Lalțha Hmar, 2 i/c Town (Narcotic cell).

I wish them the best in the execution of their duties as a Hmar National Worker under HPC(D) General Headquarters.


Defence Secretary,
Hmar Peoples' Convention (Democratic)
General Headquarters: Sinlung.

Don't Miss
© all rights reserved
made with by Simon L Infimate